Töketlenek kíméljenek, avagy hogyan kell a férfiakat tuti biztosan kiherélni?

tokeletes-parkapcsolat-egy-toketlennel-00

Egy szingli nő társra vágyik, sőt nemcsak hogy társra, hanem egy számára mindenben tökéletes társa, akivel persze létrehozza a tökéletes kapcsolatot, majd igyekszik mindent megtenni azért, hogy tökéletes is maradjon, míg az ásó és a kapa el nem választ.

De mi van olyankor, ha ugyan vágysz a tökéletes kapcsolatra, egy tökéletes társra, de valahogy Téged mindig csak a töketlenek találnak meg?

De vajon kik is azok a töketlenek?

Töketlenek – általában a nők szerint – azok a férfiak, akik nem elég férfiasak, azaz nagyon messze állnak a hőn áhított, hozzád tökéletesen passzoló alfahímektől.

“El vannak nőiesedve a férfiak, mind töketlen, hogy lesz így egy normális, sőt tökéletes kapcsolatom?” Sóhajtozik számos elkeseredett szingli, aki már alig várja, hogy egy erős, bátor, tökös férfi karjai között rebegtethesse szempilláit.

Képzeld ezt a férfiak is látják, érzik, és nekik is komoly problémát jelent ez a komplett és sokszor félreértett, félreértelmezett jelenség. A „töketlenek” szerint viszont nem ők a hibásak. Úgy tartják, hogy valójában a nők váltak rendellenesen tökössé, és most csak a „visszanyalt a fagyi” esetén keseregnek. Vallják, hogy ha a nők újra bájosak, cukik, figyelmesek és szeretetteljesek lennének, nem gyengék, hanem gyengédek, akkor a férfiak visszakaphatnák az „elrabolt” tökeiket, és elkezdhetnék megint használni azt. Ezáltal újra társai, nem pedig vetélytársai lennének ezeknek a nőknek. Szerintük ők valójában csak szimpla rendes pasik, és nem is értik, hogy Te miért keresed – akár bennük is – a Téged folyton átverő, kihasználó, és folyton megcsaló faszacsávót? Nem szenvedtél még ezektől eleget? Szerintük ők belőlük is válhatnak alfahímek, ha társuk végre az alfanőstény lesz.

Huh, azért ha belegondolunk, van ebben valami.

Talán nem csak a pasik a hibásak? A párkapcsolat tényleg két emberen múlik! Talán a nőnek kellene nőiesebbnek lenni, és legalább a párkapcsolatban lebontani azokat a férfias értéket képviselő falakat, amelyeket – ugyan volt rá ok – de szépen lassan felépített?

Nem könnyű annak a milliónyi szerepnek nőként helyt állni, melyet a társadalom zúdít rájuk.

tokeletes-parkapcsolat-egy-toketlennel-1

De bizton állítom, hisz férfi klienseim ezt igazolják, férfinak maradni, és úgy viselkedni sem piskóta. Egy nő felé számos elvárás érkezik, viszont a nő is afféle ’elvárástengert’ zúdít mindenkire, de főleg a kiszemelt vagy épp aktuális férfira. Bizonyára Te is azt akarod, hogy egy férfi legyen erős, de gyengéd is; határozott véleménnyel bírjon, de értse meg és alkalmazkodjon az aktuális érzelmeidhez; legyen tettre kész és tudjon dönteni, de azért az legyen, amit Te akarsz; keressen sokat, de legyen házias is. És mindezeket különféle időben, különféle helyzetekben akarod, és abszolút random módon. Na, tessék, ez az, amit nem tudnak követni. Hiszen férfi agyuk van!!! Viszont ez lehet előny is. Te pedig nyugodtan maradj a te praktikus női agyadnál, hidd el jó az neked! Egy tudatos női agy valójában nem tökéletes, hanem számára ideális férfira vágyik. Ez pedig csak akkor érhető el, ha ő is ideális nővé válik.

Még ezek után is tökéletes kapcsolatot szeretnél?

Ha magadban helyrepakolod ezt a témát, azaz kitörlöd a százezer elvárást, majd elkezded lebontani a falaidat, esélyt adsz, hogy igazán megismerd a randipartneredet vagy a már meglévő párodat, akkor magadtól rá fogsz jönni, hogy valójában nincs tökéletes kapcsolat, hiszen sem a nő, sem a férfi nem tökéletes. De ha innentől elengeded a tökéletességre törekvésedet, akkor számos valóban tökéletes pillanatot élhettek át együtt.

Fotók: The hills are alive* / Foter.com / CC BY
deadstar 2.1 / Foter.com / CC BY-NC-ND