Hiszem azt, hogy fel tudjuk oldani a traumáidat, képes leszel szeretetteljes kapcsolatokat kialakítani, megtalálni a hivatásodat, a testedből kihozni a legjobbat, megismerni és megszeretni önmagadat, és elkezdeni egy minőségi életet élni.

Érdekel

A családállítás egy olyan csoportos módszer, mely segíti helyreállítani azokat a blokkokat, érzelmi fájdalmakat, traumákat, sejtemlékeket, amik akadályoznak minket az életünkben.

Érdekel

A tanácsadáson őszintén feltárhatjátok egymás előtt az érzéseiteket, vágyaitokat, félelmeiteket, és közösen megállapodhattok abban, milyen változtatások szükségesek ahhoz, hogy újra jól érezzétek magatokat a kapcsolatban.

Érdekel

Ötlet tréning

Hiába van valakinek egy jó ötlete, ha nincs rendben a magánélete, nincs elég önbizalma, tele van tudattalan gátló hitrendszerekkel és fél a sikertől vagy nem tudja jól képviselni az ötletét, akkor nem lesz sikeres.

Érdekel

Az otthonunk állapota, a tárgyaink, a színek használata tükrözi a gondolat- és érzésvilágunkat, az akadályainkat, a lelki blokkjaikat, a konfliktusainkat, az elengedéshez való viszonyunkat, az életenergiánkat.

Érdekel